Жіночі трикотажні топи онлайн
Планую оновити гардероб і шукаю топи саме з трикотажу. Хотілося б переглянути всі такі моделі в одному розділі, щоб не переходити між різними категоріями. Мене цікавлять варіанти різної довжини та фасону, щоб можна було порівняти їх між собою. Також важливо бачити фото кожної позиції, адже без зображень складно оцінити вигляд речі. Не хочу переглядати всі топи підряд, якщо шукаю лише трикотажні. Хочу спокійно переглянути весь перелік і визначитися з варіантом. Якщо хтось уже переглядав зручну підкатегорію з такими моделями, підкажіть, де це зробити найзручніше.
9 Views

Коли я підбирала базові речі, то заходила в категорію, де представлені трикотажні топи окремо від інших моделей. Було зручно, що всі варіанти зібрані в межах однієї сторінки. У каталозі можна побачити різні фасони та довжину моделей. Кожен виріб має фото, що дозволяє порівняти кілька позицій між собою. Я переглянула весь асортимент без переходу до інших типів топів. Такий формат допомагає зосередитися саме на потрібному матеріалі. У підсумку вибір став більш організованим і зрозумілим.