top of page

Wager Company Group

Public·218 members

Привіт усім! У мене кожного літа одна й та сама історія — купую кілька суконь, бо здається, що вони ідеальні, а потім виявляється, що не всі зручні в реальному житті. Наприклад, минулого року взяла дві красиві моделі, але одну майже не носила, бо в ній було занадто спекотно, а друга виявилась не дуже практичною для щоденних справ. Зараз хочу підійти до вибору більш розумно і знайти щось, що реально можна носити і на прогулянку, і в місто. Переглядала різні варіанти і натрапила на

там багато прикладів літніх суконь, і я задумалась, які фасони зараз найзручніші для активного літа. А як ви обираєте свої літні речі?

6 Views
Kosta Vasilhuk
Kosta Vasilhuk
5 hours ago

Випадково зайшла в цю тему, поки шукала іншу інформацію на форумі. Я не дуже часто пишу в подібних обговореннях, але інколи цікаво почитати досвід людей щодо повсякденних речей. У мене з одягом усе досить спокійно — більше орієнтуюсь на зручність і прості речі, які можна швидко комбінувати між собою.

Members

• Mike Lower
    Mike Lower
  • fenahy
    fenahy
  • super meysonwolverine
    super meysonwolverine
  • Jessica Wright
    Jessica Wright
  • Viktor Nesteroid
    Viktor Nesteroid

CORPORATE HQ

Wager Company

Address: 570 Montroyal Rd 

Rural Hall, NC 27045

Phone: 336.969.6909

Toll Free USA: 800.562.7024

Fax: 336.969.6375

WAGER EUROPE

Wager Europe BV

Glashorst 106

3925 BV Scherpenzeel

Phone:+31 343 45 78 63

www.wager-europe.com

© 2025 Robert H. Wager Co. Inc. USA 2024.| All Logo and Graphics  are © Protected. All rights reserved.

bottom of page