Привіт усім, хочу поділитися ситуацією і запитати поради. Останнім часом я помітила, що в мене в шафі багато речей, але коли потрібно швидко зібратися, все одно здається, що нічого нормально не поєднується. Було так, що купувала одяг просто тому, що подобався, а потім він не підходив до інших речей і залишався без діла. Згадала, як раніше мала кілька простих образів, які завжди працювали — джинси, футболка і куртка, і цього вистачало. Тепер хочу повернути більш продуманий підхід, але не втратити різноманітність. Іноді дивлюсь різні ідеї стилю тут бренд 25 Union щоб зрозуміти, як люди поєднують речі в реальному житті. Як ви вирішуєте таку проблему?
5 Views

Випадково зайшов у цю тему, бо переглядав нові повідомлення на форумі. Я не дуже цікавлюся модою, але інколи читаю такі обговорення, бо цікаво як люди по-різному підходять до звичайних речей. У мене все доволі просто: кілька зручних речей і мінімум роздумів, що з чим поєднувати. Але загалом такі теми показують, що навіть повсякденний одяг для когось може бути цілою системою з підходами і логікою, і це цікаво спостерігати з боку.