top of page

Wager Company Group

Public·218 members

Привіт усім, хочу поділитися ситуацією і запитати поради. Останнім часом я помітила, що в мене в шафі багато речей, але коли потрібно швидко зібратися, все одно здається, що нічого нормально не поєднується. Було так, що купувала одяг просто тому, що подобався, а потім він не підходив до інших речей і залишався без діла. Згадала, як раніше мала кілька простих образів, які завжди працювали — джинси, футболка і куртка, і цього вистачало. Тепер хочу повернути більш продуманий підхід, але не втратити різноманітність. Іноді дивлюсь різні ідеї стилю тут бренд 25 Union щоб зрозуміти, як люди поєднують речі в реальному житті. Як ви вирішуєте таку проблему?

5 Views
Kosta Vasilhuk
Kosta Vasilhuk
5 hours ago

Випадково зайшов у цю тему, бо переглядав нові повідомлення на форумі. Я не дуже цікавлюся модою, але інколи читаю такі обговорення, бо цікаво як люди по-різному підходять до звичайних речей. У мене все доволі просто: кілька зручних речей і мінімум роздумів, що з чим поєднувати. Але загалом такі теми показують, що навіть повсякденний одяг для когось може бути цілою системою з підходами і логікою, і це цікаво спостерігати з боку.

Members

• Mike Lower
    Mike Lower
  • fenahy
    fenahy
  • super meysonwolverine
    super meysonwolverine
  • Jessica Wright
    Jessica Wright
  • Viktor Nesteroid
    Viktor Nesteroid

CORPORATE HQ

Wager Company

Address: 570 Montroyal Rd 

Rural Hall, NC 27045

Phone: 336.969.6909

Toll Free USA: 800.562.7024

Fax: 336.969.6375

WAGER EUROPE

Wager Europe BV

Glashorst 106

3925 BV Scherpenzeel

Phone:+31 343 45 78 63

www.wager-europe.com

© 2025 Robert H. Wager Co. Inc. USA 2024.| All Logo and Graphics  are © Protected. All rights reserved.

bottom of page